Van Sijpesteijnkade 449

Appartement | 49.00m2

Huur excl. servicekosten:
€ 1.190 p/mnd

Omschrijving

Omgeving
Wonen op de meest centrale plek, in één van de leukste steden van het land? Dat kan in De Syp! Utrecht is bekend om zijn moderne winkelhart en gezellige oude centrum met geweldige terrassen aan de werf en restaurants in overvloed. Je verveelt je hier geen moment.
Indeling
De Syp is een moderne woontoren direct aan het Forum, een uniek plein 7,5 meter boven de straat en de voetgangersentree naar het station en Jaarbeursplein.
LIVVIN
Wonen in de Syp betekent automatisch dat je toegang krijgt tot de services van LIVVIN. Bij LIVVIN brengen we bewoners met elkaar in contact, door er te zijn in de huiskamer, leuke events te organiseren en een digitaal platform aan te bieden.
De LIVVIN app is het centrale communicatiemiddel. Zo leer je op een laagdrempelige manier je buren en de woonomgeving kennen, blijf je op de hoogte van evenementen in de buurt en regel zaken omtrent je woning.
Op locatie is er een Community Manager aanwezig, is het niet fysiek, dan wel online. Een toeziend oog, een helpende hand of een kartrekker bij een initiatief of event.
+Jack
In de Syp is +Jack aanwezig om het gebouw schoon, heel en veilig te houden. +Jack is ca. 16 uur per week aanwezig om gebouwrondes te lopen, werkzaamheden in en om je woning te verrichten en gebouwstoringen te constateren en (indien mogelijk) te verhelpen.
Er is de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te huren (Central Park). De kosten hiervoor zijn €205,- per maand.
Let op: de foto's zijn niet specifiek van deze woning maar dienen ter indicatie, het appartement is momenteel nog bewoond..
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit heeft voornamelijk te maken met de maatvoeringen en foto's. Deze worden enkel ter impressie weergegeven. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Specificaties

Status
Gereserveerd
Woonoppervlak
49.00m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
Verdieping
22
Servicekosten
€ 98.00 p/mnd
Huurprijs
€ 1.190 p/mnd