Van Sijpesteijnkade 3 T

Appartement | 54.00m2

Huur excl. servicekosten:
€ 1.190 p/mnd

Omschrijving

Omgeving
Wonen op de meest centrale plek, in één van de leukste steden van het land? Dat kan in de Steyn! Utrecht is bekend om zijn moderne winkelhart en gezellige oude centrum met geweldige terrassen aan de werf en restaurants in overvloed. Je verveelt je hier geen moment.
Indeling
De Steyn is een uniek wooncomplex met twee torens op een prachtige locatie in hartje Utrecht. 120 woningen, waaronder studio’s, 2- en 3-kamerappartementen Woon jij graag laag of zoek jij het hoger op? De woningen bevinden zich op woonlagen helemaal tot de 14e verdieping. Op de hogere woonlagen hebben de comfortabele stadsappartementen een uniek uitzicht op de stad.
De appartementen beschikken over een witte Bruynzeel keuken met ATAG apparatuur (inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, inbouwoven met magnetronfunctie en vaatwasser). De badkamer is modern afgewerkt met een douche met douchewand, Villeroy & Boch wastafel, Grohe kraan, spiegel en design handdoekradiator.
Alle woningen beschikken over een interne berging, een aantal hebben daarnaast ook een externe berging. Daarnaast beschikt het complex over een afgesloten fietsenstalling.
De 20 2PEER appartementen zijn tevens voorzien van een vloer en raambekleding; de 4 studio’s worden verhuurd met vloer, je kunt dus zo beginnen met inhuizen!
2PEER
Ben je op zoek naar een woning die je kunt delen bijvoorbeeld met een goede vriend, familielid of kennis? Dan zijn de 20 co-living woningen van 2PEER iets voor jou! In een co-living woning van 2PEER woon je samen, maar toch ook apart. Je deelt de woning met je medehuurder, maar beschikt wel over je eigen privé kamer met privé badkamer. Zo deel je de kosten van een ruim appartement en werk je mee aan het duurzaam gebruiken van ruimte. In een 2PEER woning huur je samen met je medehuurder op één huurcontract. Je kunt dus alleen samen opzeggen of je zoekt zelf een nieuwe medehuurder (voorwaarden van toepassing).
LIVVIN
Wonen in De Steyn betekent automatisch dat je toegang krijgt tot de services van LIVVIN. Bij LIVVIN brengen we bewoners met elkaar in contact, door er te zijn in de huiskamer, leuke events te organiseren en een digitaal platform aan te bieden.
De LIVVIN app is het centrale communicatiemiddel. Zo leer je op een laagdrempelige manier je buren en de woonomgeving kennen, blijf je op de hoogte van evenementen in de buurt en regel zaken omtrent je woning.
Op locatie is er een Community Manager aanwezig, is het niet fysiek, dan wel online. Een toeziend oog, een helpende hand of een kartrekker bij een initiatief of event.
+Jack
In de Steyn is +Jack aanwezig om het gebouw schoon, heel en veilig te houden. +Jack is ca. 8 uur per week aanwezig om gebouwrondes te lopen, werkzaamheden in en om je woning te verrichten en gebouwstoringen te constateren en (indien mogelijk) te verhelpen.
Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm.
Er is de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te huren (Central Park). De kosten hiervoor zijn €205,- per maand.
Let op: de getoonde foto’s zijn ter impressie en mogelijk niet specifiek van deze woning.
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit heeft voornamelijk te maken met de maatvoeringen en foto's. Deze worden enkel ter impressie weergegeven. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Specificaties

Status
Te huur
Woonoppervlak
54.00m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
Verdieping
4
Servicekosten
€ 98.00 p/mnd
Huurprijs
€ 1.190 p/mnd