De gevel van De Syp Utrecht Ttijdens het lichtfestival ‘I light U 2024’

Klassieke gevel in de schijnwerpers

Tijdens het lichtfestival ‘I light U 2024’, tonen tussen 5 en 28 januari nationale en internationale lichtkunstenaars in en rondom het stationsgebied van Utrecht hun kunsten. Onderdeel hiervan is de klassieke gevel van het pand waar ook ons community management gehuisvest is. Ingesloten door de nieuwe hoogbouw van onder meer De Syp & De Steijn wordt aan de Van Sijpesteijnkade een uitbundig en kleurrijk beeld neergezet.

De kunstenaars gebruiken de stedelijke functionele omgeving als achtergrond om de vitaliteit en schoonheid van de natuur te tonen. Een prachtig dynamisch beeld dat wordt omringd door de moderne stad.

Monument
De klassieke gevel is een monument en behouden gebleven in de nieuwbouwplannen. Een uniek stukje Utrecht dat voortleeft in de moderne nieuwbouw. Tussen de torens is dit onder meer de plek waar de huiskamer van LIVVIN is gevestigd. Dé ontmoetingsplek voor alle bewoners in De Syp en De Steijn.

Kom wonen in De Syp & De Steijn
Ben je nog geen bewoner, maar wel op zoek naar een woning in hartje Utrecht? Bekijk dan nu het beschikbare aanbod op de website en wie weet woon jij binnenkort op deze prachtige locatie in de binnenstad.